top of page

Energi og 
Vibrations Rødder

milky-way-1023340_1920.jpg

Energi og vibration

Vi har alle en forbindelse til de høje 

vibrationer som universet tilbyder.

Den venter bare på du siger Ja Tak.

Gør du det, healer du dig selv og verden. 

Vi skal ud af de gamle fastlåste programmeringer i os. Frigøres os fra den gamle jord og rejse os op til den nye jord. En ny jord hvor vi alle er med til  at skaber et nyt paradigme. Et sted hvor du bestemmer hvad, hvor og hvordan din energi skal bruges. hvor din vibration og energi vibrerer med den livs force som er mest tilgængelig i dig.

 

Hvor tit har du ikke stået med hoved tilbage og set op på den mest fantastiske stjernehimmel og følt dig kaldet. Kaldet til et sted som kunne sætte dig fri, fra misforståelser og ensomhed.

Men selvom følelsen er der, så er der stadig en del af dig som ikke får den fulde fornemmelse, af en ren forbindelse mellem dig, universet og morderjord. Alle dine sider er essensen og om hvordan du frigørelse af disse forstyrrelser og stagnationer.

 

Men herunder på denne side vil du kunne læse hvordan jeg selv og i mit arbejde med dig vil hjælpe dig til en bedre og breder forståelse af hvordan det hele hænger sammen og hvordan du er en bindeled i det store hele vi er omgiver af.

Din energi og vibrations rødder genstartet hvis du vil gå gennem den magiske dør.

Energier er bevægelig, energi skaber vibrationer i og omkring os. Den er som en genklang af alt vi er og har været, den er som en frakke vi tager på af negative og positive oplevelser, som en levende puls, vi er forbundet os til og med.

 

Men som så meget andet er, i denne forunderlige verden, så kan din energier være i ubalancer og sende svingninger ud gennem disse vibrationer og stille dig ind på ubalancerede frekvenser som ikke er gavn for dig. Det højeste lag af enegier er et neutralt Space, som vi kan observere fra og herfra ændre de tanker og handlemønster, som også påvirker alt i din krop. nervesystem, elementerne,  kropslige lydfrekvenser og chankers.

23173.jpg

Kroppen
Forandring! Forvandling! Omskabelse!

Den menneskelige krop og sind er et mangfoldigt system som har brug for opmærksomhed, se her dine tanker som radiobølger. En opmærksomhed som har brug for, at du bevidst tager et valg og styring i hvilken retning du vil sende dine radiobølger ud i æteren. For det er yderst vigtigt for dig, at din energi-vibration, er sendt ud via den berigende radiokanal som er til gavn for din frekvens.

 

Derfor er et fastlåst og negativt stresset nervesystem,  et meget usundt miljø for den menneskelige krop at opholde sig i. For når vi har et uroligt nervesystem, så kan vi skabe mere uro i vores daglige omgivelser og vores indre selvværd og selvtillid følelse og kroppens velvære, ud fra de oplevelser vi selv subjektivt begynder at skabe. 

 

Start med at lytte til andre ligesindede, forstå det de er skabt af. For bare ved at lytte til hinandens oplevelser, for kroppen husker når den ikke bliver rummet og når den ikke blive lyttet. 

 

For så snart vi bliver bevidste om de følelser som tricker vores nervesystem, og at vi rummes i vores forskrækkelses kan vi græde gerne hulkes det ud. For bare ved at lytte til hinandens oplevelser, og uden at dømme hinandens fortælling føler koppen sig rummet og healingen er sket.

 

For kroppen husker når den ikke bliver rummet og når den ikke blive lyttet til. Smart nok gør kan gråd og hulken det samme for kroppen, som en hare gør efter den er undsluppet en fare, at ligge sig ned og ryste oplevelsen af sig, det sammen gør gård og hulken ved os mennesker.

Tankens kraft

Nu ved vi at tanker er som at sende radiobølger ud, og de energier dine tanker er ladet af, kommer uheldigvis tilbage til afsender. Vi kan nok godt blive enige om at de tanker, ikke altid af den positive slags, am I rite?

 

​Derfor er det godt at blive bevidst om at dine energier og vibrationer. De er som tanker, ord og manifestationer, som er skabt af dine følelser, stemninger og bevægelser. Når du så interagere med andre, tillader vi også en energi og vibration udveksling, og den modtages ligesom den blev udsendt.

 

Spørgsmålet er bare hvordan vi lader os påvirke af disse udvekslinger. "Energi smitter" så mærk efter et øjeblik, hvilke negative mønster inde i dig handler om, er de selvskabt eller er du påvirkninger af andres holdning eller væremåde?

 

Så for at du ikke skal definere dig selv ud fra negative mønster og handlinger, er det min anbefaling at du lærer hvordan du bliver din egen dirigent, din egen navigatør i hvad du lader strømme igennem dig og ud til andre og omvendt.

 

For alt i dig påvirkes, når du føler mishag eller andet ubehag i krop, sind og ånd. Dit nervesystem har brug for at du lærer at lytte til det og adskille dig fra sådanne energier. Så er der også lige den hage, at vi dagligt manifestere fra disse energier og vibrationer, ja lav selv regnestykket!

 

Når du kender til sproget i dine tanker, og du tør at møder dramaet i dig og omkring dig. Så bliver det lettere at passe på dig selv og dermed også bedre til at styre din reaktion og oplevelsens karakter. 

 

Så det er om at for styr på din følelsers energier, så hele dig kan leve i et sund og nærende miljø. Hvor dit nervesystem kan møde livets oplevelser og udfordringer som et træ i hårdt vejr, der bevæger sig med energierne i stedet for imod. 

 

For at lærer at navigere dine energifelter, så dit selvværd følelse vokser, og synger i samklang med din essens. 

23174.jpg
under-water-1819586_1920.jpg

Dit Nervesystem

Første gang jeg blev introduceret til mit eget nervesystem, var under en SE behandling (Somatic Experiencing), jeg var sidst i 20'erne og mærkede hurtigt forskellen på at være opmærksom på hvad jeg tillod at komme ind fra omverdenen af  negativ kontakt og superlativer og når jeg på en sund måde lukkede af for andre galde.

 

Hvis dit nervesystem er i ubalance og tit bliver udfordret af din egen, omverden og de mere end 50.000 tanker, som du ja alle mennesker hver dag sender ud i universet. Vil det nok være en rigtig god ide at give dit nervesystem ekstra opmærksomhed.

 

Når vi har et uroligt nervesystem så kan kan vi skabe mere uro i vores daglige færd. Så kan det vi oplever være et resultat af en subjektivt oplevelse.

 

Er du havnet her hvor du ikke lige har fundet vejen ud af den negative spiral endnu. Og dit møde med omverdenen, ikke føles i kærlighed og respekt for dig, men det derimod føles nedbrydeligt. Så vil dit nervesystem prøve at finde løsninger på hvad du gør forkert i forhold til dine omgivelser. 

Men du er så absolut ikke alene, mange mennesker oplever chok og andre ubehageligheder, som ryster vores nervesystem, andre mere sensitive og modtagelige end andre over for sådanne oplevelser.

Hvis du gentagne gange, føler ubehag ved måder andre taler til og om dig på, så er det tid til at søge hjælp. 

Start med at mærk efter i dig! Begynder dine følelser at blive flossede og i værste tilfælde stressede. Og er den historie du fortæller omverdenen om dig selv, en begrænsende overbevisning.

En begrænsende overbevisning, som du gør til din sandhed. For hvis du skal være helt ærlig overfor dig selv, i virkeligheden ikke er sådan du er. Så skal du virkelig til at se de røde flag og begynde at lytte til kroppens alarmsignaler.

Elementerne

fire-8837_1920.jpg

ILD

earth-3355931_1920.jpg

JORD

water-3194377_1920.jpg

VAND

wind-953984_1920.jpg

VIND

Æter/ÅND

Lydhealing

Jeg elsker det der med at du kan komme lige ind fra gaden, og bare blive overstrømmes med gode lydvibrationer, som sker gennem kærlige sjæle, som bare vil sine medmennesker det godt, og stiller sig til rådighed for lydkraften.

 

Da jeg boede i København tilbage i 1996 til 2008, lavede jeg en del lydhealing, og det  fantastiske ved det var, at alle var velkommen, no matter om de var stærke i sangkraften eller ej.

 

Lydhealing også en en kunst i at være giver eller modtager. Her er det jeg synes det bliver spænende! Nemlig at vi stiller os til rådighed for vibrationen og engergien der ligger i lydhealing. Enten om du giver eller modtager, så er healingen til alles bedste. For selvom du er modtageren åbner du for at healingen kan ske gennem dig. Healingen som vibrerer gennem dig, vil sende healingen ud til dine omgivelser, hermed sker healingen ikke kun for dig med forplanter sig i dine omgivelser, det er da stort! 

Da jeg længe havde ledt efter en måde, hvorpå jeg kunne hjælpe sangelever med at åbne op for deres stemmes potentialer på, blev intuitiv sang/lydhealing fremgangs måden.  Sangelever som følte sig svage i sangkraftens vidundere. Og BUM så var der hul, jeg kunne nu se hvordan mine sangelever blomstrede op. fra en lang søvn, når de trådte over den treskel som havde holdt den sande stemme tilbage i dem. Deres selvtillid og især selvværd fik en kæmper Bust op. Så derfor blev lydhealing metoderne også en del af min sangundervisning.


Ellers er Lydhealing gevindsten af det som vi åbner op for gennem intuitiv sang, som jeg holder kursus dage i.

istockphoto-495118682-170667a.jpg

Chakra

This is a great place to add a tagline.

Tell customers more about you. Add a few words and a stunning pic to grab their attention and get them to click.

This space is ideal for writing a detailed description of your business and the types of services that you provide. Talk about your team and your areas of expertise. 

bottom of page