top of page
Aerial Skov

Terapeutisk Træning
af dine personlige rødder
og Cirkel rødder

1:1 forløb
skabt lige efter
dine behov og ønskerGruppeforløb for kvinder

Ønsker du at få alle dine Feminine potentialer Aktiveret?

Har du vandret lidt rundt på siderne og resonere det jeg tilbyder, med det du ledte efter.

Så lad os endeligt komme i gang!
 
Med enten at skabe et rent forløb, eller et sammensat forløb, som passer til det din ånd længes mod. 

girl-2436545_1920.jpg

Put mere glimmer på, den du allerede er?

Du er det værd at satse på,

for dig og dine næste!

Dit selvudviklings arbejde er vigtigt. For når dit oprindelses frø er healet, sendes der vibrationer, af lyd og lysbølger ud til din omverden. Igennem dig strømmer der nu healing til din familie, samt dine fælleskaber og hele verden vil få gavn af din fantastiske vipe. 

For du er på ingen måde KUN mor, datter, søster eller kone som smør leverpostejs madder hver dag. Stå tidligt op og som går alt for sent i seng. Der hypnotiseret prøver at efterleve det, der kræves af at være dig. Bekymringer om den verden der er lige uden for. 

 

Du er nemlig også ekspansion af tidligere liv og livene mellem livene. Du er magisk med saft og kraft der bruser i dine åre. Din underbevidsthed længes efter at få sit rodnet filtret ud, så dine lunger igen kan ånde frit og dit nervesystem kan finde styrke og ro til at stå stærkt i livet.

Men først må du starte rejsen i din åndelige selvudvikling. Det er her jeg kommer ind som din rejseledsager.

IMG_20200730_200946_edited.jpg

Eventbeskrivelser
-White Buffalow Calf Woman's Fellowship-Eddas Roden VildVølver-Ceremoni Stave og Runedugens hvisken

Trommekraft

Selvom det er et urgammelt redskab som er blevet brugt til at kontakte den åndelig verden, er det stadigt et super skrab redskab til at skabe forståelse og åndelig vækst. 

De fleste forbinder trommerejse med kraft dyr og shamanisme, som er en misforstået opfattelse, det er det også men ikke kun. For der er meget mere til en Trommerejse, som skal ses som et multi-dimension energi værktøj. En energi der ikke er fastlåst af tid og rum, men via trommen forbundet til altet. 

 

Trommen gør det muligt for udøveren,  at rejse i alle dimensioner. Trommen krafts skaber en vibration, som gør det nemt for den guddommelige univers - and so  beyond, at komme igennem til os i et beskyttet rum.

 

De sidste 15 år har jeg beskæftiget mig med trommerejser. Det var også her min spirituelle opvågning virkelig tog form og jeg fik sporet mig ind på hvem jeg i virkeligheden var og er som mennesket, sjæl og kerne i alle dimensioner.

Derfor er alle mine trommerejser altid med det udgangspunkt at du kommer for at finde nye dybder i dig selv eller af kode gamle mønster som skal transformeres til brugbare værktøjer. Trommerejsen skabes ud fra fældeskabet og  hvad den enkelte bringer ind i cirklen.

Mine trommerejser er et højttravende energirum, som er fyldt med hypnotiske forslag.

 

 TID

4 til 6 timer

PRIS

I gruppe 575.00 kr. pr. stk

Ene 1525 kr.

IMG_20190828_191313_edited.jpg

Intuitiv Sangkraft

Intuitiv sangkraft fra urlyden.

 

Intuitiv sang er en fantastisk sanselig og kreativ måde at arbejde med stemmenkraft.

 

Sanselig  og kreativ fordi den forbinder dig med forskellige stemninger. udtrykket via din lyd/stemme som bliver skabt gennem dine følelser, tanker og stemmens lyd kraft og helt ned fra roden af urlyden.

Man kan se det sådan at det er som at sætte lyd på lyden aaarrrrrrr

 

Dette skaber en tilfredsstillende fornemmelse af at være forbundet med Gaia og det Guddommelige. Det kan være med til at nedbryde blokeringer.

 

Blokeringer af dine energier hvor vi har fokus på dine chakrs. Blokeringer i dine chakras som du kunne have i forhold til dig selv og din stemme. Herefter kan du få følelsen af lethed, frigørelse, måske nærmere en ro i hele dig.

 

For selvom den intensive fordybelse i lydens mekka, hvor din vejrtrækning arbejder og bearbejder alle dine muskler i kroppen.

 

Så skaber intuitiv sang en sand følelse af Frihed.

 

Ingen erfaring påkræves for at deltage, da dette ikke er et forløb i skønsang.

pris pr. person 550 kr

3 ½ timer

magical-6046020_1920.jpg

Rune Dugens Hvisken

Ordet Runer betyder at hviske en hemmelighed

Runerne har et magisk sprog, hvor det kosmiske verdensbillede, der gennem strømmer os med årtusinder af viden. En viden om forbindelsen til alt hvad der en inde i os og alt det som er omkring os .

 

Her igennem kan natur kræfterne og universet tale og guide os til en bedre forståelse af vores fortid - nutid - og fremtid.

 

Grundlæggende hvisker runerne deres sandhed, og giver en dybere forståelse fra visdommen om tilværelsen, om at være menneske, men også det åndelige aspekt i dig.

Runerne kan tilføre dig mere energi samt styrke, og se bag om tingene. Så åbner de os for at se svaret i os selv, straks eller senere.

Runerne stenene er fyldt med en åndelig universel forbindelse., og Rune dugen med en jordisk forankret forbindelse. Når de to kræfter mådes sker er en magisk eksplosion.

Når du så har trukket runerne, vil jeg kaste dem og spirituelt rådgive dig.

0T8A8591_edited.jpg

Lydhealing

Da jeg boede i København, lavede jeg en del lydhealing, og alle kunne være med.

 

Vi startede altid med at lavede en del stemmeøvelser og lydøvelser den første time og derefter lavede vi lydhealing på hinanden eller på nogle som kom ind fra gaden og bare ville overstrømmes med gode vibrationer.

 

Ellers er Lydhealing gevindsten af det som vi åbner op for gennem intuitiv sang se beskrivelsen ovenover.

 

2 timer = 200.00 kr.

Billede af Alexander Grey

Sjælenes Sang

Sangens glemte sprog, fra vølvens kilde.

 

Vølve sang kan til alle tider betragtes som;

"En melodi der flyder som  stille vand, søvndyssende, trøstende og helsebringende". 

 

Sejd er en magisk sangteknik og et oldnordisk redskab brugt på jorden af fortidens Vølver. Vølver som er dem min åndelige energi er koblet op på, og som strømmer  videre gennem mig som en et healings redskab til at hjælpe mine omgivelser med at lærer  selv at faciliterer.


Her kan både kvinder og mænd mødes i et fælles energi arbejde, hvor sangen, staven og bevægelse er i højsædet. Vi bevæger os på rejse gennem underbevidstheden trancetilstand til de åndelige højder som dybder.
Sejd er et åndeligt redskab, som er til rådighed, for at vi kan kontakte ur-kræfterne, som styre verdenerne. Sejd gør det muligt for dig at træder ind i dit hellige rum, det rum som forsyner dig med dine helbredende kræfter via åndesyn og dialog med dem som arbejde fra den anden side.
Sejd er også et cirkel arbejde, der hvor fællesskabet åbner op for verdens strukturen, og hvor vi kan være med til at skabe nyt. Sejd er et mangfoldigt redskab givet til mennesket for at vi kan være med til at vedligeholde balancen mellem alle verdenerne
Sejd udøves ude i forbindelse med naturen, som vil give os et sceneri og følelsen af, at stå direkte i naturen. og orkanens øje.

Dog kan det sagtens foregå indendørs.
 

Din stav er bindeleddet i ritualet og din beskyttelse

Sangen er din spirituelle forbindelse

Højsædet er porten til dine rejse efter svar.
 

Staven er forbindelsen til de højere magter og jordens magnetisme, som holder dit legeme på jorden mens du søger svar i det hinsides.

Men staven er også din energikilde, som giver dig mulighed for at række længere ud i universet, og ind i jordens hemmeligheder.
Sangen kalder på din personlige guider som skytsånder - det kan var engle, fylgje, kraftdyr og åndelig væsener og alle dine formødre som fædre og den som har gået vejen før dig, som nu gennem det sangens vibrationer åbner af mulighedssyn ,  for at komme og assistere dig på din rejse. Men sangen er også en af de største vibrationer skabt med kroppen som er fuldstændig magisk og giver en helt  igennem orgastisk frigivelsen af krop, sind og ånd.  En lydvibration hvor der kan der ske mirakler og du kan manifester.
Sejd og bevægelse går hånd i hånd for mig. Fro at bevæge sig gennem dans sammen med elementerne, er en del som jeg automatisk fik tildelt min Vølve-energi som værktøj og som jeg vil videregive til jer som deltager.

 

Sejd  kan udøves ved en høj i naturen, med et træ hvor du kan sidde ved eller på dens rødder. Dog kan højsædet symboliseres på mange måder, hvis der ikke er mulighed for at være ved et fysisk højsæde og  du gerne vil arbejde indenfor, så har jeg en træstamme stående som jeg har indviet, til sådanne indendørs ceremonier.
Du skal have en Stav med, som du kan bruge i dit arbejde. Men er det fuldstændigt umuligt for dig at finde en stav, så har jeg en du kan låne .
Er du kvinde skal du have en nederdel, kjole eller sjal med, hvorfor fortæller jeg på dagen.

 

pris

I gruppe  875.00 kr.

Ene 1790 kr.

4 til 5 timer

cd-cover-2993231_1920.jpg

Fjernhealing og Husrensning

Jeg bliver ofte kontaktet fra ind og udland, om jeg ikke vil se på energier i et hus, eller andre forstyrrelser i et menneskets liv

 

Min erfaring omkring mig selv, når jeg arbejder med negative energier. Er at det bliver en langt mere effektiv proces hvis jeg ikke er tilstede fysisk. Min kanal arbejder mere uforstyrret og jeg kan distancere mit meget empatiske menneske i processen.

 

Derfor når jeg til et mere direkte og mere neutralt resultat, når jeg enten laver fjernhealing og husrensning ved at arbejde hjemmefra.

 

Jeg arbejde 14 dage med dig og dine omgivelser. Grunden hertil er når først vi har taget hul på en ting, healet og renset, så giver det plads til en anden problemstilling. På 14 dage kan jeg nå at mildne og går det holdbart for dig selv at arbejde videre med det som fylde i dig og omkring dig.

FB_IMG_1572594677353.jpg

Moon Campe

Min inspiration kommer fra de mange gange jeg har siddet, i Moon camp i forbindelse med soldans ceremonier.

Samt bogen som senere er filmatiseret "Det røde telt".

 

Samt alle de cirkler jeg har holdt og deltaget i.

Det mørke skabende kraft demission , hvor den den feminine energi har sit udspring.

 

Det er en hellig cirkel hvor kvinder i alle aldre mødes og taler om det at være kvinde, om blodets kraft ved måne tid og kvinde cyklus i alle dens vidunderlige stadier. Et sted hvor der videndeles af alle, om vores forskellige liv og oplevelser.

 

Cirklen er skabt af fællesskab, harmoni, respekt, nærvær, åbenhed, forskellighed og en dyb kærlighed til det hellige hjerte vores blod, og vores kvindelighed.

Der vil hver gang være en fælles kvinde-ceremoni, der vil åbne op for aftenens fokus, som vil være forskelligt fra gang til gang. 

 

4 timer

Pris

425.00 kr. 

1538946787773.jpg

Ceremoni Stave

Naturens magiske hjælpere

 

Det kom sig af, at jeg slæbte den ene Stav efter den anden hjem fra mine vandre ture med hundene. Da jeg selv allerede har to stave, og ikke mærkede at energien hos Staven lå hos mig. Kom ordene til mig, de er ikke til dig men til dine åndsfæller. 

 

Så jeg håber at der er nogle derude, som mangler en helt unik Kraftstav

 

Jeg tager på rejse med hver Stav, og finder frem til de egenskaber hver stav har og hvilke samarbejde den søger i sin stavbærer. Derefter begynder jeg at slibe, og behandle den med linolie. Brænde forskellige tegn og måske tilføre andre genstande, men i overensstemmelse med Stavens ønsker.

 

Jeg slutter af med at indvie Staven så den er klar til at komme i sin nye Stavbærers hænder. Jeg syntes at det er et magisk øjeblik når en person finder den Stav de har ledt efter hos mig.

wind-695748_1280.jpg
bottom of page