top of page

De Feminine Rødder
 

IMAG0481.jpg
20188.jpg

Aller Helligste
Kvinder
Templer
Alter
LIV-mødre
Denne side er en hyldest til dig/jer 

Her på siden kan du læse om den feminine energi, som jeg har fået den leveret af alle mine kvindelige læremestere.

 

Siden giver dig indblik i hovedvægten af det jeg hjælper kvinder med, som er at heale op for alle dine liv, livene i mellem livene og alle dine familie relationer. Her under vil du kunne læse korte tekster som beskriver den feminine energi skabt i en kvindekrop.

Hvordan er du som kvinde lige nu. Hvad viser du din omverden? Hviler du i din kvinde? 

Mange af de kvinder som jeg hjælper siger dette.

 

Jeg føler mig ensom selv om jeg er samme med venner og familie!

Jeg føler jeg mangler noget, som jeg ikke ved hvad er!

Jeg er vildt god til mit arbejde, men jeg ved der er noget andet jeg er endnu  bedre til og bliver glad for at lave.

Sunflower

DIN EGEN UNIKKE ESSENS

Essensen af dig er helt unikt. Det er din signatur her i verden, jeg kunne have skrevet på jorden, men det ville bare begrænse det Blue-print som du er gjort af.

For når du får gjort rent bord med alle dine begrænsninger og livs temaer, (dem der tynger og skaber ubalance i dit liv) Kan du åbne dig for en af de mest vidunderlige gaver som er dig værdig. Gaven der  hjælper dig med at forstå, det gigantisk feminine skift der sker i dit liv lige nu! Et feminint skift som gør det muligt at få balance i din sande feminine og maskuline sider.

Ved at du modtager din åndelige gave fra en af oldtidens guardians, som har ligget gemt i årtusinder, en slags dvale. En kraft som løber i dine åre fra et tidligere liv og venter på at blive pakket ud for at blive brugt i dette liv, lige nu! 

LIVETS TRÆ, lad os huske sammen

FB_IMG_1537090847054.jpg
images.jpg

Lad os starte med at se på hvad der sker,, når vi som et lille spire, et foster starter dens rejse, fra gnist til sædcelle og til foster i livmoderen. 

Selve ordet Liv-moder fortæller os, hvor kraftfulde kvinder er og ikke mindst er i stand til at udrette.

Når en kvinde bliver gravid fungere hendes moderkage som barnets vitale organer som lunger, hjertet, leveren, nyrerne og stofskiftet. Hvor navlestrengen fungere som fosterets livsline og næringskilde til moderkagen. 

 

Moderkagen kaldes også for Livets træ og ligner faktisk også et træ med grene og rødder hvor navlestrengen er træets stamme og rødder. Hver LIV- moderkage er som at ser på et unikt Blueprint,

præcis ligesom du er Unik! 

Den Feminine 
Genopvågning  

Kvinde hvordan er du forbundet til din feminine kraft og energi?

Vi er langsomt tråd ind i den feminine tidsaldre, her finder vi de sande feminine rødder, som i årtusinderne har været skjult i dig. For selvom de bliver beskrevet som nye, er de kendt helt tilbage fra roden af dit frøs tilblivelse. Vi skal bare have fat i roden og vækket den fra dens hensunkne sovetilstand.

For længe har den sande feminine energi været langt forhadt, og beskyldt for at være i ledtog med de mørke kræfter. Hvilke på sin vis er sandt, men fortolkningen heraf er usand. For den femininitet som vi med stille modstand prøver at efterleve hver dag, er skabt af mænd som var/er forfængelige og magtsyge. Dette har skabt en ulighed som vi skal have rettet op på.

Heldigvis er tiden for dig blevet moden til at genaktivere din sande kvinde kraft fra den feminine kilde. En kraft som tager ordet ud af kontekst og aktiveres gennem handling. En kraft der er en del af alting og af dig. En kraft der åbner op for alle dine feminine potentialer som er til kun for dig.

800px-Ankh.svg.png
  3374.jpg

  Det feminine er ikke kun forbeholdt kvinder, men er en ligeså stor del af manden. Men for kvinder som jeg arbejder med, er det en opgave om at tage alt det som er lagt for skyld og skam i den feminine energi i årtusinder, at healet ophavet og genaktivere dens sandhed og potentialer

   Skøgen, kælling og HEKSEN.... 

  Kært barn har mange navne!
  Vi kender alle udtrykkene og flere til,  men for mig, er kvin
  den den mest guddommelige kraft der findes. Selv om navnene hver især har en ladning af noget der ikke særligt godt og ikke noget navne som ikke lige lægger op til at vi tænke de er guddommelige ladet. Så har de også en hvis portion sandhed  i sig, som på ingen måde er negativt med ekstremt powerfuldt og feminint. Men kvindens fortælling fra Adam og Eva, og Lilith, ej at forglemme. Har på ingen måde gjort det nemt for os kvinder at vride os fri fra genfortællingens karrakter. 

   

  Jeg vil gerne anerkende alle de mange kvinder verden over har taget kampen op med disse usande fortællinger, og stadig gør det. Mit ønske er at alle kvinder i norden rejser sig op sammen og korrigere fortællingen, da vi med til dem som lever mest ud fra vores fri vilje.

  Hvis vi så bare var 100% in tune med vores femininitet, så ville det her liv, samt de kommende nå et niveau som ville overraske selv den mest lyssky persons mening, om os der har om et åndeligt livssyn.

  For den feminine energi, som vi hidtil har troet var sådan det skulle føles og være, er en konstrueret version som er blevet formet helt tilbage  til dengang  det startede med hellige mænd der var drevet af frygt, magt og begær
  .

   

  Beklager mine kommende hårde ord, men der er blevet skabt en fornedrelsens  af den feminine energi.  Og den fornedrelses skal vi altså til at komme til livs.  For vi er uheldigvis blevet så maskuliniseret, at der er meget lidt feminint tilbage at bygge på., for den feminine kraft, er hele summen af det som vi forstår ved de ovenstående kalde ord.

   

  Jeg går i dybden gennem hypnose og trommerejser med at du kan finde tilbage til din oprindelse. En oprindelse der bygger på at finde den enorme kraft og kærlighed, der bor i alle kvinder

   

  En kraft som løber i dine åre fra et tidligere liv,  og som venter på at blive forløst fra sit skjulested, få lagt sløret ned, for at bruge kraften i dit liv lige nu, og i fremtiden! Og heldig nok vil det være med til at koblet dig på det  store gigantisk feminine skift der sker i dit liv lige nu som konnekter så harmonisk med 5D universet og den nye jord.

  719.jpg

  Ilden, Chi'en i kvinden

  Den sande feminine energi er en energi, som forbinder os med alt. Den har forbindelse til Livskraften, ja ilden i os. Den er den skabende CHI energi, som er med til at skabe balance i vores liv, men også med til at skabe det liv vi ønsker os. Her er det værd at se filmen Mulan, som viser et godt billede af den CHI energi som er til stede i den feminine energi.

  Den feminine energi, er en vibration, en bevægelse, en tone, som vi kun kan stille os ind i og lade os blive en del af. Et sted hvor mørket hersker, og hvor ord er unødvendige. og kun en bagatel. Et sted hvor nuet, følelsen, fornemmelsen, intuitionen og kreativiteten hersker. Et sted der giver os mulighed for at løfte os op og ned i dimensioner og verdener der kun kan nås via din åndlige intuition, uden for tid og rum.

  Feminine potentialer

  Den nye/gamle feminine energi og potentiale, er med til at skabe en hel ny jord. En jord som vil ændre verden, gennem en powerfuld rensende feminine Drage som er blevet aktiveret her i starten af 2021. En energi som alle individer på jorden har muligheden for at løsrive sig fra dens begrænsende overbevisninger fra den unaturlige feminine natur og derfor åbne sig for de rette feminine elementer og energier i dig. 

  Den sande feminine energi og kraft vil være med til at gøre den ny jord et mere balanceret og kærligt sted at leve til gavn for alle. Med en ligevægt af de feminine og maskuline potentialer.

  woman-3085116_1920.jpg
  woman-3085116_1920.jpg

  Det feminine Mindsett

  Mindsettet  er blevet ændret og manipuleret med, op igennem alle dine liv. Det har du blandt andet selv være med til at gøre, dette har din sjæl følt, at den skulle gøre for at overleve.

  Men du har også måtte tilpasse dig, de omgivelser du har været en del af i igennem dine liv. Vi kender alle de historierne som op igennem tiden og i dele af verden stadig foregår. Historier som nedgør kvinden, magtbegær, kvindehad, om skyld og skam, og om hysteri som er puttet ned over kvinder når de ikke ville lade sig styre.

  For feminine kræfter i en kvindekrop, er styrke, skønhed og et yderst power-fuldt redskab til fødsel. Er du samtidig en super nova soul, så var du rent ud sagt en trussel for de mørke kræfter, som har styret denne Jorden i årtusinder.

  Dette har medført en umulighed i at du kunne 

  udleve din sande natur, oprindelse, dine rødder, dine skygger, din vibration, dit frø, din naturlige have, din grounding, dit ståsted og dit centrum. Din feminine kraft i alt sin styrke og skønhed.

  Kvinden er skabt til at mærke fornuft og følelser. Hun handler instinktivt, på deres omgivelser behov. Hun skal ikke fortælles hvordan og hvorfor, det ved hun eller det gjorde hun.

  Nu spørger hun om lov og hun dukker og skraber. Lader sig håne og tryne, stå i psykisk vold. stadig med hun smiler og tager imod.

  Måneblod

  Det har altid skreget i mig, hvordan vi her i Danmark, har omtalt den del af vores kvindelighed, som for mig, er en af de smukkeste og mest power fulde gaver vi besidder som kvinde, nemlig  vores menstruation, i måne er den betegnelse jeg omtaler vores månedlige blødning med.

  Har jeg selv omtalt min menstruation med grimme superlativer ja det har jeg og brokket mig over dens indvirken på min krop og livestil på daværende tidspunkt  som ung kvinde, der var fuld af at dyrke sport og gå til fest.

   

  Havde jeg smerter og var lagt ned ja det var jeg også og havde smerteligt ondt i måne perioden.

   

  Vendepunktete kom da jeg mødte kvinder i spirituelle sammenhæng, som have et helt andet syn på det at have sin menstruation. 

  En ting har jeg dog altid elsket ved at være i måne, ja jeg sagde elsket. Den ting var at jeg elskende den opmærksomhed jeg automatisk gav mig selv og det at have en undskyldning for at være i ro med mig kun mig, ingen mænd kunne træde ind i det Space  af hellighed som min måne omgav mig med.

  • Lærte jeg at tale og lytte til mit måneblod

  • Dens magiske beskyttelse

  • Renselsesprocessen i der sker i mig, men også I ens omverden.

  • Den ubeskrivelige power, som er i vores måneblod.

  moon-963926_1920.jpg
  bottom of page