top of page
hands-1838658_1920.jpg

HYPNOTISKE RØDDER

-Alt hvad du vander,

giver du liv!

træ kvinden.jpg
2013-09-05%2018.52_edited.jpg

Hypnotiske Rødder

 

- beskæftiger 

sig med stagnerende programmeringer i krop, sind og ånd,

tilsat regressions terapi

og selvhypnose!

 

Hypnose og Hypnoterapi

Underbevidstheden er et mangfoldigt landskab.

 

Du kan se din underbevidsthed som rodnettet på et træ. 

 

Rodnettet rødder kan filtre sig så meget sammen at det skaber ubalance for træet vækst muligheder.

 

Det samme kan ske for dig, og den eneste vej ud af et filtreret rodnet, er igennem det...

 

 

skovtræer

 

Lever  du i dine følelsers vold og gerne vil finde ind til en mere skabende og balancerende måde, at reagere og leve på. 

Dermed at leve et liv med et sundt nærende selvværd og selvtillid. 

 

SPØRGSMÅL?

-Kender du til udtrykket "højt at flyve og dybt at falde" og har du prøvet op til flere kurser og behandlinger, men havner du tilbage i begrænsende overbevisninger, føler dig energiforladt, stresset, udbrændt? 

-Lever du et normalt liv, uden en diagnose, men påvirkes du stadig af fortidens oplevelser.

-Søger du stadig svar eller har du aldrig fundet ind til dine sårbare steder og mener du, at nu er tiden kommet til at du 100% dedikere dig til dine følelser.

-Går du rundt med ar på sjælen og de sammen uhensigtsmæssige handlemønstre som hverken gavner dig eller dine omgivelser.

-Er du trist og har du sorg i sinde. 

-Mangler du at få anerkendt sårets følelser.

-Allervigtigst er du klar til at give slip på fortiden spøgelser     

 

Så vil du med hypnose "Get rid of all", der forhindre dig i at lykkes med dine drømme,  5 path® hypnose og hypnoterapi og 7 path® selvhypnose forløbet, det som kan gøre hele forskellen for dig.    

 

                                    

§ Dine rødder stikker dybere end du tror! Og det er under disse rødder, du finder frøet, som ligger godt gemt væk i din underbevidsthed. Det kan være et frø, som er blevet skadet tilbage fra barndommen. Det er frø der måske har skabt en eller flere dårlige vaner. Vaner som at du handler uhensigtsmæssigt og ikke til gavn eller i overensstemmelse med den du gerne vil være, og gerne vil fremstå som! 

 

 

§ Skadet frø som er skabt tidligt i livet formere sig i takt med at du bliver ældre, efterlader et rodnet som er godt influeret af dårlige oplevelser. Det kan også være egne handlinger el. opfattelse af en given situation, som er selvskabt. Der bliver ved med at aktivere en del ubehagelige følelser, hvis de for lov til at ligge urørt hen.

 

§ Det lille frø bliver derfor blive ved med at producere lag på lag oplevelser, oven på den tidligere oplevelse af angst, chok eller hvad du nu ER BLEVET UDSAT FOR I BARNDOMMEN, og som skaber en mur i din bevidsthed. Det kan for dig være en ubevidst handling, da de tidligere oplevelser er godt gemt væk i din underbevidsthed og er som glemt.

§ De temaer du kommer med, er som FRØ der står i lunken vand og genererer en stagneret følelse i dig. For mange kan dette sammenlignes med, et liv med dårligt selvværd, selvtillid og mistillid til omverden. Oversete følelser, som skaber blokeringer der gør det næsten umuligt, at leve det liv som du ønsker. For at sætter en stopper for det, skal de skadet Frø graves op, nurses, set på med omsorg, forstået og tilgivet.

§ For at få dine FRØ til at spire sundt og i den helt naturligt nærende miljø, som giver en positivt vækst. Så kan du se mig som gartneren, der skal finde det rodnet hvor de stagneret FRØ ligger gemt væk i din underbevidsthed. Den flinke gartner som jeg er, kommer jeg med frisk vand så dine frø igen kan spire i et frisk og  sundt miljø.

§ Samme frø som 5 PATH® Hypnoterapi og 7 PATH® selv-hypnose forløb bearbejder og forløser

Wheel Barrow
Krater

Når landskabet er fastlagt og alle dine sårbare frø er blevet behandlet med respekt og omsorg. Så planter vi nye frø, der er i bedre balance og overensstemmelse, med den person du fremadrettet ønsker at være.

 

Jeg vil stadig være din gartner som vander dine nye frø og hjælper dig med at forme din underbevidstheds nye bevidsthed forståelse.

træ kvinden.jpg

Regressions
 
 terapi

Er du klar til at finde guld i gemmeren

Regressionsterapi, altså tidligere liv, et af de temaer jeg arbejder med. Min erfaring er, at de samme forhindringer, følelser, opfattelse og blokeringer som gennemleves i nuværende liv. Tit har haft samme tema i et eller flere tidligere liv.

 

Hvis der er kvaliteter, som er forbundet med en stagnation eller blokering, og hvilke der tit er i disse tidlige livs oplevelser, som du stadig undertrykker.

 

Vi dykker ned i det tidligere livs kvaliteter, som bliver repræsenteret op til nuværende liv, så den tidligere beskyttelse el. forhindring som var med til at skabe så megen problemer bliver opløst og genskabes nu, som en ressource i det her liv.

 

For at skabe en større forståelse af dine liv op til nu vil vi besøge AKASHA arkivet og spørge ind til din læring i dette liv. Vi vil også rejse dybt ind i Gia, for her at finde de jordiske koder som venter på at finde vej igennem dig. 

 

Her på din sjælsrejse til alle dine tidligere liv, vil vi gå på opdagelse i om der er noget at hente i;

  • livene i mellem livene.

  • dine forældres medvirken i tidligere liv

  • dine søskendes medvirken i tidligere liv

  • finde dine skjulte kompetencer

  • finde kilden til din opstandelse

Illuminated%20Flower%20Bud_edited.jpg

FØRST

Er vi et match

Jeg tilbyder en gratis times afklarings samtale over zoom, om hvordan et 5 PATH® Hypnoterapeutisk forløb foregår med mig. Her fortæller jeg mere om hypnosen og så vil jeg selvfølgelig rigtig gerne høre om dig og hvad du gerne vil have hjælp til.

Herefter vil jeg finde en rigtig god pris til dig, for hele forløbet.

DERNÆST

Hvor

 Hvornår  Hvordan

Alle forløb tager 5 til 6 fremmøder af ca. 1½ til 2 timer i min klinik "Skygge Faxe". Det kan også foregå over online via ZOOM, hvis du bor langt væk eller bare har det bedst med at være hjemme under sessionerne.

Da jeg kun vil arbejde med dedikerede personer, som vil forandring, og som vil dedikere sig 100% til et hypnose forløb. Vil jeg under samtalen finde ud af om vi er et match.

Wild Nature

7 path®  Selvhypnose

7 PATH® Selvhypnose er et helt fantastisk værktøj til at frigøre energi og destruktive tanker /tankemylder fra harddisken, som stammer fra tidligere følelsesmæssige programmeringer. Programmeringer  der besværliggøre det at føle du har en positivt hverdag.

å mere succes 

Selvkærlighed. 

bottom of page