top of page
P6110226_redigerede_edited.jpg

Sanglærken bag SOLVOGN
Noor Lilmarleen Chavon Bülow

To stærke sider af mig er
det beskyttende familie mennesket og det ambitiøse åndssøgende menneske!

Tropical Leaves

Om mig

Rejsen går sammen med mig via ÅNDSBEVIDSTHED og LIVSHISTORIER

Hjertelig velkommet til SOLVOGN, tæt på Eddas Roden, som  er mit åndsnære univers, hvor du og jeg kan connecte.

 

Finaltrop til fingerspiserne!

 

Mit Spirit name er Holy Singing Woman, ved nærmere omtale så er jeg en Spirit Singer, og i denne moderne tid, vil du måske forstå det bedre når jeg siger LIGHT LANGUAGES SIGNER!

Sang, musik og teater var hele mit ungdoms omdrejningspunkt, sammen med håndbold og ridning. Men musikken, ja især sangen vandt over de andre aktive områder og nu en del af min levevej. 

 

Jeg blev født med minus jordforbindelse, og mildnes talt har gjort det svært for mig at være her på jorden. Efter at jeg vedkendte mig min feminine kraft, som jeg absolut heller ikke var den store fan af som ung. Ja så blev det meget lettere at finde områder hvor jeg faktisk skabte den forbindelse.

 

Gennem soldans som oprindeligt var en meget maskulin ceremoni, fandt jeg min feminine kraftkilde og jordforbindelse, nemlig gennem min sang hvor jeg automatisk bliver forbundet med alle mine spirituelle højder,  og jordiske dybder hvor livsånden strømme frit og uden begrænsning, og der hvor ingen ord har sin gang.

Det blev til at jeg i dag er under en evig uddannelse via min kraftkilder  Vølven (stav bærer), og Soldanseren (pibebærer). Begge som har rødder i den shamanistiske tilgang til livet: Den nutidige betegnelse for mig er Fysisk Impat!

 

Jeg fokuserer hver dag på, at opretholde balancen i det vi forstår og ser,  men også i det vi ikke forstår, men føler.

 

Min super skrape fornemmeler for det menneskelige sind og min pædagogiske professionalisme gør det nemt for mig, at sætter mine meninger og behov til side, for at du kan få plads.

 

Mine energiporte er skabt  ud fra mit egen erfaring land og rejser tilbage til tidligere liv. For at skabe balance i mit eget alter (krop), har jeg måtte se på alt som jeg indebærer og erkende det som mildest talt var svært at se på omkring mig selv, mine rødder og skygger. 

Det er gennem årelange studier og arbejde af mine egne rødder og skygger, at jeg endelig mødte mine fuldstændige sjælsvenner via Super Nova Souls.

 

Jeg er et kreativt Ildsjæl udad til, som er drevet af en direkte ærlighed!

Indeni er jeg et yderst følsom, omsorgsfuld, med en anderledes fantasi og med en åndelig bevidsthed i fødselsgave, der går efter den ultimative frihed!

 

Min lange faglige erfaring inde for det terapeutiske og min medfødte synskhed/åndelige kontakt. Gør det nemt for mig at finde det som stagnere i dig!  Bryde det  gamle fundament og energi porte ned og bygge et sundt op igen. For at du kan leve et oplyst liv, i selvkærlighed, frihed og med et positivt skabende sind og helbred. 

 

I kærlighed til kilden Lilmarleen Bülow 

den Flock

Mine Rødder

Mit Barndomsland….

Mor Birtes kærlighed til gymnastik, håndbold og alverdens drillerier. Hendes glæde ved sang og musik som hun havde arvet fra min morfar.

 

Mormor- løvindens som alle lyttede til, senere min bedste lærer mester i kvindens kraft, plus i det overnaturlige. Det bedste hjemmebagt franskbrød og syltetøj. 

Morfar den store stærke okse, min sjæleven og åndelige beskytter, tallet 7, samt kærlighed til bøger, kortspil, sang og musik.

 

Far Eriks daglige vitamin tilskud af natur, dyr, brænde, svejser-ri og altid fokus på det næste måltid.


Farmor- dronningen over alle, altid servicerne i gud ånd. Hendes fabelagtige æbleskiver samt hendes sten og forsil samling. 

Min farfars utrættelige fortællinger om et liv med hestevogn og mælkejunger, og hans hang til de skrå brædder.

Fælles for dem var deres rødder, bønner og Kærlighed til familien, bondegårdsdyr, haven, landbruget og jordens afgrøder. Men ikke mindst Naturen og dens helbredende kraft og urter.

 

Everdrup by…. verdens bedste legeplads….

vildvølve.png

I mine årer løber urkraften fra Vølvers universelle visdom(Eddas Roden). Og fra Soldanseren (Solvogn), som jeg har didikeret mit legeme til. Her stiller jeg mig til rådighed og er i evig bevægelse.

En Vølve en begge har rødder i den europæiske shamanismen. Soldanseren er som et hellig SOLtempel  for ceremonier og bøn.

 

Jeg fandt min jordforbindelse i vandet og gennem sang. Begyndte min personlige rejse ved trommens kraft og raslens magi.

 

Men min allerførste læremester var naturen, og stemmerne fra alle mine relationer, levende som døde, med kendskab til urkraft igennem symboler, magi og ceremonier.

 

Jeg fandt endvidere vejen gennem Vølven og Soldanseren, to af jordens spirituelle ånde hjælpere og vejledere, og nu også min vej.

 

​Vølven i mig som går månens vej (Stavbærer), og Soldanseren der går solens vej (Pibebærer). To sider som kæmpede for at få sin plads i mig, har jeg nu forbundet i fred og frihed. 

_20180425_185543_edited.jpg

VILD-VØLVEN NABULA &
HOLY SINGING WOMAN

vildvølve.png
Barcelona 2 steder 008.jpg

Sangeren Lilmarleen

THIS IS A GREAT PLACE FOR YOUR TAGLINE.

Tell your visitors your story. Add catchy text to describe what you do, and what you have to offer. The right words can inspire and intrigue your audience, so they’re ready to take action on your site. To start telling your story, double click or click Edit Text.

Alt hvad jeg tilbyder her på min hjemmesiden "SOLVOGN, tæt på Eddas Roden", har jeg enten taget en uddannelse, længere gående kursus eller har mesterlærer i!

  • Klinisk 5 PATH® Hypnose og Hypnoterapi og 7 PATH® Selv-Hypnose

  • Soldanser v. Black Foot Native,  Canada Alberta.

  • Vølve -  v. den sande feminine kilde fra fødslen og andekendelsen fra det åndelige.

  • Shamanistisk udd. Shamanhulen.

  • Natur-terapeutisk uddannelse ved HEG.

  • Bachelor/ pædagog Frøbel Seminarium. 

  • Sang og Stemme føring siden jeg var 12 år. Underviser i de sidste 12 år.

  • Rune tydning v.  Sjælens Univers.

  • Iværksætter uddannelse

bottom of page