top of page
woman-5584373_1920.jpg

Natur 
Shamanistisk
Rødder

Intensentiv NATURTERAPI med shamanistiske og hypnotiske energier.

Noget af det bedste jeg ved er at bade i naturens farver, lyde og vibrationer. Alt her er så elegant, råt, beroligende helende og selvfølgelig så sanseligt.

  • Er du stresset, deprimeret eller på anden måde tynger af sorgbetonet bekymringer, som du ikke selv kan finde vejen ud af?

  • Har du brug for at skifte Livsperspektiv og se glæden ved livet igen? 

  • Har du svært ved at forholde dig til den du er, dit arbejde og mangler du energi?

  • Har du brug for inspiration og tage magten tilbage i eget liv og være din egen skaber igen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Du kender det sikkert, du har lige været ude og gå en tur. Du er født på ny og dine tanker er varme og optimistiske. Din krop er forløst og du føler dig brugt på den "fede" måde.

 

Du gik af sted anspændt, stresset og uden at finde sammenhæng i dine tanker. Du mødte naturen og gik direkte ind i dit eget hellige rum, du gik ind i dig selv, og naturen åbnede sig i stilhed for dit sind og helbredte dit formørkende jeg#.

 

GIA en vidunderlig healer

For der findes ikke stærkere, sundere, og mere powerfuld terapeut end naturen/Gia. Hun giver ens tanker frihed til at flyve, når vi går igennem smertens vej. Hun vugger dig på magisk vis, når du lægger dine allerdybeste uforløste hemmeligheder i hendes vold.

 

Hun er ikke mistroisk og dømmende, men hun kan være barsk og banebrydende. Så sørger hun for, at alt kommer frem i lyset, og intet bliver ladt tilbage, andet end det som ikke tjener dig mere. 

Shamanistisk  Rødder

Jeg har valgt at SOLVOGN, også går gennem Shamanistisk Naturterapi. Shamanismen, er det som mit liv og arbejde tager udspring fra Som Vildvølve og Soldanser.

 

Det Shamanistiske fokus vil være, at vi er åbne for de dyr eller kraft ting, som vi møde på vores vej, når vi går i gang med Naturterapi.

 

Jeg mener ikke noget er tilfældigt, men at vi er omgivet af budskaber og vejledning hvis bare vi tør lytte til naturens spor og dens mirakler.

 

Kunne du tænke dig at få hjælp fra naturens magiske rum og dens terapeutiske egenskaber? Men føler du dig usikker på hvordan processen skal forløbe, og har du brug for en ved din side, så lad os gå vejen sammen.

IMAG0545.jpg
Billede af Donald Giannatti

Jeg elsker mit arbejde som natur terapeut det er et utrolig værktøj til personlig forandring. 

Naturen er rummet vi arbejdes i, og det kan jeg med måben sige, er den mest effektive terapiform jeg er stødt på, ud over hypnose. Derfor har jeg kombineret disse terapiformer på en mild og støttende måde.

 

Naturen gør at pulsen sænker sig, dit åndedræt bliver roligt og du føler dig naturligt forbundet mellem himmel

og jord. Naturen åbner mirakuløst op for det som nager i dit sind.

 

Selve formen vil være et kreativt terapirum ude i skoven. Det kreative vil bestå i at du bruger de materialer naturen forsyner dig med, til at genskabe de højdepunkterne i dit liv som har skabt størst forandringer og som har og til tider stadig fylder i dit liv. Jeg har givet det navnet din indre healende have. 

 

Hver enkelt arbejder alene på et selvvalgt sted, med deres personlige livsfortælling. Den gang (fortid)-lige nu (nutid)-videre frem (fremtid). Det gør vi ved at du finder en base i skoven hvor du vil arbejde i stilhed med dig selv og naturen til din livs-fortællende have er færdig. 

 

Herefter vil vi dykke end i hver enkeltels selvskabte natur billede. Hvor i på skift hver især, fortæller om det i har skabt og herefter går vi i gang med hypnoterapien. 

 

Jeg arbejder kun med 3 personer af gangen. For vi skal have tid nok til at fordybe os i hver enkelt historie

Naturen forbinder sjælen med kroppen til alle dimensioner, uden at vi lægger mærke til at det sker! Du har nu unden at tænker nærmere over det, gennemlevet en process på så kort tid, og nåede næsten ikke at mærke at naturens helende kræfter var på spil og forenende lyset og mørket i dig.

fantasy-2750995_1920.jpg
fantasy-2750995_1920.jpg

Din egen indre Have, dit egen indre landskab 3 dags forløb

Intensentiv naturterapi med shamanistiske og hypnotiske redskaber.

 

1 dag: Vi mødes en sen eftermiddag og går en tur, så du kan danne dig et overblik over naturen og hvor du vil have din base, de 2 kommende dage. Indlogere dig der hvor du vil sove. Hytte ( med køkken, bad og internet), til 3 personer eller shelter.

 

2 dag: Du får en dag til at skabe din livsvej af naturmaterialer og for jer der gerne vil lave en udesidning natten over ved din base, er der mulighed for det.

 

3 dag: Vil vi gå rundt til de 3 baser. Hvor din livsvej har taget form. Vi vil sammen dykke ned i dine spændende højdepunkter, glade, sorgfyldte, sjove, smerterne o.s.v. Vi vil arbejde med at forløse og tilgive de følelser som ikke tjener dig mere, sætte fri og komme videre.

 

Området jeg arbejder i er Feddet strand på sydsjælland, nærmere mellem Faxe og Præstø. Feddet rummer strand, skov og hede. Rigtig spændende naturområde at arbejde i, da naturen er meget varieret.

 

Hvis du og 2 andre gerne vil lave naturterapi sammen kontakter I mig og  finder vi datoerne i fællesskab.

3 dage

 4575.00 kr.

 

Hvis du vil indlogere dig i en hytte kommer der en ekstra omkostning, beløbet kan jeg først oplyse når vi har fundet datoerne.

 

Dagene vil være fra fredag til søndag, datoen finder vi i fælleskab..

 

Du/I sørger selv for mad og drikke under hele forløbet.

bottom of page