top of page
Billede af israel palacio

Sang og
 
Stemme
 
Rødder

Din stemme er din SIGNATUR.

Sang er som at finde vejen til din stemmes signatur!

En rejse ind i frigørelsen fra tidligere begrænsninger og til uendelige muligheder.

Billede af Alyssa Yung

Min Sang og Stemme undervisning er til dig som gerne vil blive bedre sanger, foredragsholder, oplæser m.m.. Det kan også være at du har kol eller andre lungeproblemer, og derfor ønsker at styrke din lunger via sang. 

Du vil opdage, at sang eller stemmebrug føles som en fantastisk frigørelse for både krop, sind og ånd. Du bliver styrket i din grounding, din selvværd følelse og din selvtillid.

 

Har du modet og tør du kaste dig ud i stemmens kreative og til tider magiske rum? - Så er jeg klart den, der kan skabe et trygt og nærværende rum for dig, at udtrykke dig i.

 

Det kræver mod at synge, da stemmen er det følsomste instrument i verden. Derfor vil du gennem sang kunne stå ansigt til ansigt med dine skyggesider og over for følelser som volder dig smerte. Bare rolig så snart smerten er fundet opløser vi den via sang og vender den til en gave, som du vil lærer at bruge i din sang.

 

Når du slipper kontrollen og bare lader dig glide ind i overgivelsen til din stemme, så sker der det, at du faktisk samler hele dig i et kreativt space af ubegrænsede muligheder. 

 

Men tag ikke fejl! Det kan være fysisk hårdt, at lærer at bruge sin stemme rigtigt, og gamle vaner skal afkodes så nye sunde kan overtage. Når det er gjort, har du skabt et godt fundament for en sund stemme og et endnu sundere dig. 

 

Det er som at have lavet hårdt fysisk arbejde i siddende stilling, eller at bevæge dig med 100 hestes fremad, uden at komme nogle steder. 

Hvis du undre dig over hvad jeg mener med fysisk hårdt arbejde, så bliver de fleste overraskede over muskler de ikke vidste de havde. Det er rigtig godt indre gymnastik og så er det virkelig godt for dine lunger. For det er sundt at lave et aktivt pres på dine lunger og vejrtrækning.

1526045010813_edited_edited_edited.jpg

At stå med hele dig

Tankerne bag min sang undervisning!

 

Jeg underviser ud fra det hele menneske og ser på de temaer og blokeringer som viser sig.

 

Ser på de energier som du mestrer at formidle igennem og dem som trænger til at blive opgraderet.

 

Vi vil sammen finde vejen til, hvor vi gennem sang kan skabe en større selvværdsfølelse og Selvtillid i dig.

 

Jeg skræddersyr et forløb til dig, med det mål at åbne op for dine uanede Sang og Stemme potentialer som lever i os alle.

 

For nogle vil det blive en blanding af samtale og sang, indtil der er kommet hul igennem til din sande sangstemme.

 

Det er ikke kun stemme teknikker, du vil blive undervist i, men også åndedrætsøvelser og det at have en god grounding.

 

Ønsker du at blive mere scenevant og håndterer det at stå og tale foran større forsamlinger, så arbejder vi også med det.

Strandfest

SYV gode grunde til at synge

  1. Hvorfor ikke gøre noget der føles fuldstændig fantastisk

  2. Gøre op med fortidens spøgelser

  3. Jage stressen ud af kroppen

  4. Lær at håndtere det at være midtpunkt i større forsamlinger

  5. Kan forbedre din hverdag med kol, astma og andre typer af åndedrætsbesvær

  6. Forbinder krop, sjæl og ånd

  7. Alle kan være med!

Solo sang

LOF - Aftenskole i Faxe

 

Hvis du gerne vil have et sang forløb, er LOF Faxe et rigtig  godt alternativ. Gennem LOF Aftenskole bliver prisen også en helt anden end den jeg kan tilbyde i mit firma. 

https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0zM41LDErN8o1YLRSNagwMTM1SrU0TUs0TTYwNbU0tDKoMDNLMkhJNbdMMzZLtrCwMPPiyMlPU0hLrEgFADOZEcc&q=lof+faxe&oq=LOF+Faxe&aqs=chrome.1.69i57j46i175i199i512j0i22i30l2.12140j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Solo sang og Stemmekraft

Inden du kommer, skal du have øvet dig på 3 forskellige sange, og da jeg arbejder ud fra hvad du kan lide synge så kommer du selv med dine sange valg.

 

Hvis du er helt ideforladt, om hvad du skal synge, skal jeg nok hjælpe og så finder vi nogle sangvalg

sammen.

 

​Første gang viser jeg dig en opvarmningsøvelse.  Jeg vil også vise dig to forskellige måder at holde din stemme sund på. Og til sidst vil jeg lære dig forskellige nemme måder at arbejde med din vejrtrækning Jeg giver dig disse øvelser på en video som du kan se lige så tit du vil.- kun til personer som køber et 10 turs kort​ 

 

Over 18 år -50 min  

 

425.00 kr. 

 

10 turskort = 3500.00 kr.

Børn og  unge fra 10 til 18 år -

 

30 min  = 200.00 kr.

10 turskort = 1850.00 kr

 

mig_edited.jpg
bottom of page