top of page
woman-1081873_1920.jpg

Skygge Rødder

Den fuldstændige forståelse af egen ESSENS
Kommer når du er villig til at forbinde dig med Yggdrasil
Og stille dig ind i mørket!
citat:Noor Lilmarleen Chavon Bülow

 

lanterns-5619046_1920.jpg

-Meget smukkerer end du regner med!

I dybet af dig i din underbevidsthed er dine skyggesider. I din underbevidsthed kan du  aktivt gå ind gennem hypnose og retter misforståelser i dit ego og sind. 

Når du nænsomt vedkende dig, dine skyggeside, jo større bliver din personlig power. Jo stærkere skinner dit hjertelys. Jo nemmere kan energien flyde frit igennem og til fordel for dig. Send kærlighed til din skyggesider for at komme ud af ormehullet, mærk efter i hjerte hvor du kom fra da det gik godt. Vi har ikke tid til at bruge med energi i jammerdalen, livet skal leves lige nu.

cd-cover-3675245_1920.jpg

.- At blive set som den du virkelig er

Den største lykke her i livet er, at blive elsket ultimativt for den du er helt indtil den mørkeste krog.
 
Så hvorfor ikke starte med at elske alt ved dig selv først

Aldrig er fugl Fønix været mere essentiel i vores liv. For med den nye jords opstandelse har vi mulighed for at rense op, gøre rent bord med det som ligger skjult i skyggerne hos os. Stille os ind i Ilden som fugl Fønix, og brænde op, for igen at opstå.?

Et eller andet sted skulle det for dig som læser disse ord være piece of cake , da du ligesom jeg er blevet brændt på bålet mange gange. Mennn det er bare ikke sådan det helt forholder sig, er det vel?


 

Hvad er din skygge for en størrelse? -den er i hvert fald ikke ond! 

Carl Jung beskriver vores skygge side,

som den fornægtede eller ubevidste side af os selv. 

 

Ser vi på din skygge ud fra et mere shamanistisk livssyn, som så er din skygge en side af dig selv, som du enten ikke selv kan ser, erkender eller accepterer.

 

 

Vores opgave er at skabe vores egen lykke! 

Hvem kender ikke til at vi lægger lykken over i andres hænder eller tillægger den til en given situation?

Skygge arbejde handler om at tage ansvar for alt hvad der er dig, og blive set som den du virkelige er, med alt hvad det indebære, her i gennem skaber du din egen lykke.

Alt kaster skygger selv solen, og da den åndelige verden går efter at skabe helhed, så er det aldrig en skam at tage sin skygge side med ind under solen, jo større din skygge jo større påvirkning har den på dit liv og jo mindre din skygge er jo mindre påvirkning har den på dit liv..

Blomster ud af dit skyggeland

Så når at du viser din omverden dine skygger og stå ved dem, er det også er den smuk del af dig, som har brug for sol, vand og kærlig næring, som alt andet i dit liv. Herved vil du hjælpe din selv til en blomsterne personlig, og i mødekomme dit livs vækst. 

Dit skyggeland kan være fordømmende, nedladende, doven. Derfor dykker vi ned i sjælens dybeste lag og finder den største frygt, allerdybeste ønsker og begær, ja alt det som du har valgt at give til din skyggeside..

 

For at finde forbindelse på hvorfor du handler fra skyggesiden i givne situationer, og her er det min erfaring at vi har fat i situationer som vores nervesystem enten, ikke blev mødt med i kærlighed. Situationer skabt af oplevelser som at blive mødt med mishag, eller den som er skabt af anderes meninger som vores forældre og nærmeste miljø.

"Tænker du det her ved jeg godt, og det har jeg jo arbejdet med så mange gange det bliver jo aldrig beder!

Så vil jeg lige oplyse dig om at din skygge er har sin helt egen  levende eksistens, som er tilkoblet dig. På samme måde som din livmoder også har sin egen eksistens, og derfor er det rigtig godt hvis man healer og renser dette område"

 

Ellers er 7 pats selvhypnose det ultimative redskab, i alt arbejde omkring os selv på et dagligt plan!

23180.jpg

Start med at lade dit lys skinne 

  • Ved at gøre rent bord med alle dine begrænsninger og livs temaer!

  • Du er din historie, den som andre fortæller om dig og den du selv fortæller. 

  • Hvis det ikke føles rigtigt så er det nok fordi der bor en anden sandhed i dig.

  • Start med at lade dit lys skinne på alt det som bor i dig. Det du tror og måske har fået at vide, som  er grimt og utiltalende.

  • Skin på alt det du gennem på, er flov over og frygter..... ALT.

vildvølve.png

Et Hypnose forløb  healer alle RODnet .

Det hjælper ikke noget at tro at ved at tænke positivt så er lykken gjort. Selvfølgelig er positiv tænkning number one til skabe dit fremadrettet liv og hvordan det skal se ud for dig, ingen diskussion der.

Dog kræver det samtidig at får healet, renset godt og grundigt op i dit liv, livene imellem livene og tidligere liv. Men en som jeg selv har måtte sande var mindst lige så vigtig at få styr på først, så er det dine energiporte.

For din skygge ligger som en dødvægt i dit energi felt, hvis du ikke får kastet lys på den og får gjort den mindre.


Se mig som din fakkelbærer som hjælper dig med at lyse på dine skygger ..... og din gartner der giver alle rodnet i dig en kærlig behandling indtil de står som neutrale milepæle hvor du frit kan leve dit liv videre uden påvirkning fra fortiden oplevelser.

diya-2918628_1920.jpg

Jeg vil være din fakkelbærer

bottom of page