top of page

Priser 

Enkelttimer og forberedelse

Inden du kommer, skal du have øvet dig på 3 forskellige sange, og da jeg arbejder ud fra hvad du kan lide synge så kommer du selv med dine sange valg. Hvis du er helt ideforladt, om hvad du skal synge, skal jeg nok hjælpe og så finder vi nogle sangvalg sammen.

​Første gang viser jeg dig en opvarmningsøvelse.  Jeg vil også vise dig to forskellige måder at holde din stemme sund på. Og til sidst vil jeg lære dig forskellige nemme måder at arbejde med din vejrtrækning Jeg giver dig disse øvelser på en video som du kan se lige så tit du vil.- kun til personer som køber et 10 turs kort​ 

Hvis du er over 18 år -50 min sang undervisning = 425.00 kr. 

10 turskort = 3500.00 kr.

Børn og  unge fra 10 til 18 år - 30 min  = 200.00 kr. 10 turskort = 1850.00 kr

 

HOLD​Intuitiv sang fra urlyden.

Intuitiv sang er en fantastisk sanselig og kreativ måde at arbejde med stemmen på. Sanselig fordi den forbinder dig med forskellige stemninger i dig.

Kreativ fordi udtrykket via din lyd/stemme bliver skabt gennem dine følelser, tanker og stemmens lyd kraft og helt ned til roden af urlyden.

Dette skaber en tilfredsstillende fornemmelse af at være forbundet med Gaia og det Guddommelige. Det kan være med til at nedbryde blokeringer.

Blokeringer som du kunne have i forhold til dig selv og din stemme. Herefter kan du få følelsen af lethed, frigørelse, måske nærmere en ro i hele dig.

For selvom den intensive fordybelse i lydens mekka, hvor din vejrtrækning arbejder og bearbejder alle dine muskler i kroppen.

Så skaber intuitiv sang en sand følelse af Frihed.

Ingen erfaring påkræves for at deltage, da dette ikke er et forløb i skønsang.

 hold a 3 timer = 467.00 kr.​

 

Lydhealing

Da jeg boede i København, lavede jeg en del lydhealing, og alle kunne være med.

Vi startede altid med at lavede en del stemmeøvelser og lydøvelser den første time og derefter lavede vi lydhealing på hinanden eller på nogle som kom ind fra gaden og bare ville overstrømmes med gode vibrationer.

Ellers er Lydhealing gevindsten af det som vi åbner op for gennem intuitiv sang se beskrivelsen ovenover.

2 timer = 200.00 kr.

Intensentiv naturterapi med shamanistiske og hynotiske redskaber.

 

1 dag: Vi mødes en sen eftermiddag og går en tur, så du kan danne dig et overblik over naturen og hvor du vil have din base, de 2 kommende dage. Indlogere dig der hvor du vil sove. Hytte ( med køkken, bad og internet), til 3 personer eller shelter.

2 dag: Du får en dag til at skabe din livsvej af naturmaterialer og for jer der gerne vil lave en udesidning natten over ved din base, er der mulighed for det.

3 dag: Vil vi gå rundt til de 3 baser. Hvor din livsvej har taget form. Vi vil sammen dykke ned i dine spændende højdepunkter, glade, sorgfyldte, sjove, smerterne o.s.v. Vi vil arbejde med at forløse og tilgive de følelser som ikke tjener dig mere, sætte fri og komme videre.

Området jeg arbejder i er Feddet strand på sydsjælland, nærmere mellem Faxe og Præstø. Feddet rummer strand, skov og hede. Rigtig spændende naturområde at arbejde i, da naturen er meget varieret.

Forløbet fungere sådan at du kan kontakte mig, at jeg laver nogle opslag her som du vil modtage ved at melde dig min mail liste og så på Facebook.

Hvis du og 2 andre gerne vil lave naturterapi sammen kontakter I mig og  finder vi datoerne i fældesskad.

2 ½ dage

 4575.00 kr.

Hvis du vil indlogere dig i en hytte kommer der en ekstra omkostning, beløbet kan jeg først oplyse når vi har fundet datoerne.

Mødetiden vil vi også finde i fællesskab og vi arbejder så længe det er nødvendigt de to følgende dage, og overskuddet er der selvfølgeligt.

Du sørger selv for mad og drikke under hele forløbet.

bottom of page